Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Élveztetek már a saját szátokba? Milyen volt? Hogyan csináltátok?
Tizenéves koromban többször is csináltam.
Eléggé erotikus élmény, de annyira azért nem volt fantasztikus, hogy rendszeressé váljon.
Igen szoktam néha a számba élvezni, hasonlóan gyertyában. Nap végén hajlékonyabb vagyok, makkig tudom leginkább bekapni, ha nagyon mélyen beveszem kb. a feléig, de azt kevés ideig bírom. Ha ráülök a lábaimra úgy királyabb szopni, de az se megy sokáig.
27/F/BI
Fiatalon sok fiúnak bőven megvan a hajlékonyság hozzá, főleg ha valaki hajlékonyabb alkat. Én is ilyen hajlékonyabb alkat vagyok átlagos mérettel, mégis simán be tudom kapni magamnak még most 36 évesen is. Tiniként persze sokkal jobban ment, sokkal mélyebbre. De igazából a lényeg az hogy a makkot tudjam jól szopni, az adja a legjobb érzést.
Amúgy lehet fejleszteni a hajlékonyságot, lehet nyújtani a hátat is. Amikor nem volt barátnőm, tiniként nagyon sokszor, de néha még most is nyújtottam emiatt, és elég jól is ment a dolog. Kb 25 éves koromig szinte csak így masztiztam naponta többször is, hogy leszoptam magam, mivel sokkal jobb érzés mint bármi más módszer, és különösebb erőlködés nélkül ment is bármilyen pózban. Ma már kell a bemelegítés hozzá, és nem is csinálom napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!