Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, akik még nem voltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik még nem voltak lánnyal, de szeretnének: titeket jobban érdekel/izgat az, hogy te kinyalj egy lányt vagy az, hogy egy lány téged?

Figyelt kérdés
Ezen kívül mi az, ami nagyon vonz és nagyon kíváncsi vagy rá, hogy megtapasztald egy lánnyal?
2022. júl. 5. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szamomra mindketto izgat, de mivel jobban szeretek adni ezert szivesebben nyalnek ki egy lanyt, akar egyszerre kolcsonosen is jo lenne
2022. júl. 5. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
Engem inkább a kézimunka érdekel. Hogy mennyivel jobb egy női kéz érintése, mint egy férfié.
2022. júl. 5. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő izgat, de ha muszáj választani, akkor hogy en valakinek...🙈

18/L

2022. júl. 5. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő izgat, mivel amikor álmodtam ilyenről, mindig én nyaltam és jobban is érdekel, persze szeretném azt is megtapasztalni, milyen, ha kinyal a lány.
2022. júl. 5. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én is inkább a kézi munkát kedvelem attól megőrülök ha lány csinálja nekem

21/L

2022. júl. 6. 01:25
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom ismét mindenkire rá írt "lilla.n" nevű felhasználó... Jelentsétek nyugodtan, egy unatkozó fiú, aki lánynak adja ki magát!
2022. júl. 6. 02:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem mind a kettő izgat,de nagyon kipróbálás ha én nyalnék ki egy lányt. 26l
2022. júl. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!