Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok másnak is ennyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok másnak is ennyivel nehezebb vidéken találni valakit mint nagyobb városban?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy messze vannak.

2022. júl. 5. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb a merítés. Mindenkinek nehezebb vidéken ha kis város. falu ról beszélünk. 20-30k -s várostól kezdve már nem olyan vészes... :)
2022. júl. 6. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Somogyi kis faluban halott a dolog. Barcs környékén valaki?

36f

2022. júl. 6. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Környékünkön szinte senki. Csak beszélgetnek. Azt enyyi
2022. júl. 6. 19:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken szinte nulla az esély még a nagyobb városokban is.
2022. júl. 7. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért van esély. 😏
2022. júl. 8. 00:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ma már az interneten világába sehol se nehéz, ott a rengeteg app,forum chat...Persze kamusok vannak, de ez ilyen. Kom-Eszergom megyei vagyok, jó van kocsim de simán találok alkalmira. Meg élőben is volt rá példa! Kicsit menni kell utána 10-20 km-re de hát a szobába a 4 fal között senki se várjon semmit.

Például most a Grindr a favorit nálam. Ahol vagyok épp megnézem a felhozatalt, vagy épp én rám írnak azt lehet dönteni. Persze hozzám hasonlóval alkatra, korba gyakran bejövök a fiatalabbaknak és mehet a móka! BP amúgy tényleg egy húspiac:) ,ott app se kell elég lemenni a szaunába, Coxxba...észen kell lenni!!!

2022. aug. 19. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!