Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legizgalmasabb nyári bi vagy meleg kalandod? Akár első akár sokadik?
Egy többes szex
5 pasi 2 csaj felallasban. N
Szexpartnerkeresőztem. Nők nem válaszoltak, de sok pasi írt, hogy leszopnának. Aztán az egyikhez végül elmentem, leszopott rendesen, és meg is dugtam a végén. Sose gondoltam volna magamról korábban, hogy egy másik pasit fogok dugni.
Annyiban kötődik a nyárhoz, hogy nyáron történt.
A Soundon szopott le egy srác Azariah stílusban, majd folytattuk az ismerkedést a sátrában ahol este és reggel is megdugtam.
Aztán a következő este egy másik srác jött be, szerinte véletlenül a sátramba, abból csak 69 lett mert nem találtam a gumimat.
20/f
7: A libegő elég komoly, sosem jutna eszembe :))
8: Azeriah stílus nem annyira hangzik jól :)) De a sátrasok igen, így legalább értelmet nyer a Sound ! :)
Igen, valamilyen szinten ez is volt a célom azzal, hogy ilyen helyre jöttem ki, persze jókba koncertek is, de a srácok is.
Az Azariah stílust csak iróniából, hülyéskedésből csináltuk, aztán mentünk a sátrában.
De még tervezek menni pár helyre, szóval lehet még nem ez lesz a legizgibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!