Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan vehetném rá, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá, hogy lenyelje?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régóta összejárok. Mindig a szájába élvezek, de sose akarja lenyelni. Hogy vehetném rá?
2022. júl. 2. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az baj ha rá kell vagy rá akarod venni. Legrosszabb valakire ráeröltetni olyant, ami neki valamiért nem jó. Én akkor is utálnám ha velem csinálnák, de én sem szeretek rávenni senkire semmit, akkor jó a szex ha azt csinálja ami neki jó és akkor élvezem én is.
2022. júl. 2. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Szorítsd össze a száját :)

Amúgy szerintem is ha nem akarja kár erőltetni.

2022. júl. 2. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Engem egy 16 éves srác vett egyszer rá. Konkrétan megfogta a nyakam és nem engedett elmozdulni és azóta imádom lenyelni. A srác amúgy nagyon domináns volt. Később vele éltem meg milyen szolgának lenni. Mikor lenyeltem hálából ő is az enyém.
2022. júl. 2. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Sehogy.
2022. júl. 2. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem rávenni kell, hanem megbeszélni vele. Hogy neked ez fontos lenne, örülnél neki. És fokozatosan próbálgatni. Nem egyből lenyomni a torkán, először csak nyalja le rólad, aztán szép fokozatosan.
2022. júl. 2. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Ne erőltesd, ha nem akarja.

Az ő döntése, neki kell éreznie hogy megy vagy sem.

Mitől lesz neked attól jobb, hogy lenyeli? Nem érzel belőle semmit.

Másképp is ki lehet élni a dominanciát...

2022. júl. 2. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:
14%

Sehogyan sem! Ha valaki valamit nem akar, ennek ellenére te kényszeríted, zsarolod, hogy megtegye, az már erőszaknak számít.

A szex akkor jó, ha mindkét fél élvezi, amit csinál.

Ha te élvezed, nyeld. De erre kötelezni/rávenni valahogy valakit, elég szánalmas dolog. Nem hiszem el, hogy csak akkor élvezed a szexet, ha valakinek a gyomrába kerül a büdös, ragacsos váladékod.

2022. júl. 2. 14:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egymás kedvéért hozzunk áldozatot.
2022. júl. 2. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdezedmeg miértnem nyeli?

1:Csak nem. Ha szereted vagy mi akkor nem erőlteted.

2:rossz izű: igyál ananászlevet.

3:?

2022. júl. 2. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Én imádom nyelni De csak állandó partnernek

Ja nem szereti ne erőltesd Inkább keress más partnert

2022. júl. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!