Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor, nyáridőben szoktatok autóban vagy a szabadban szexelni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor inkább "hirtelen felindulásból" jellemző, vagy kifejezetten keresitek az ilyen helyzeteket?
22l
2022. júl. 1. 14:34
2/11 anonim válasza:
Igen. Mindkettő volt. Hirtelen felindulásból is. És előre eltervezetten is.
3/11 anonim válasza:
Autóban nem, mert motort leállítva nagyon hamar meleg lesz ilyenkor az autóban. Viszont félreállva valahova és kiszállva a szabadban igen.
4/11 anonim válasza:
Általában ilyenkor a klímatizált helyek iránt nő meg az igény. Vagy a természetbe. Árnyékes erdőkbe. Patakok közelében. Élményfürdőkben... Ilyenek.. Szándékosan, vagy csak elkapott minket a hév... Vegyesen
29/F
5/11 anonim válasza:
persze hogy szoktam nagy hely van a kocsimban :) 25/F
6/11 anonim válasza:
Ilyen kánikulában csak késő este, akkor nincs akkora hőség.
7/11 anonim válasza:
Igen, a doggingok idénye is van éjszakánként nem csak a dinnyéé :)
8/11 anonim válasza:
Ilyen melegben kocsiban inkább nem. De parkban, vízparton, erdőben, mezőn már többször előfordult, akár hirtelen felindulásból, akár előre tervezetten is.
9/11 anonim válasza:
Szoktam és kifejezetten keresem az ilyen lehetőséget. Szabadban eldugott helyen erdő vagy romos ház vagy barmi ami nyugis :) Illetve autóban is mehet ott is sokszor van rá lehetőség. Engem izgatnak az ilyen helyek. Lakás is jó csak az egy picit unalmas.
10/11 anonim válasza:
Uni biszex férfi vagyok, erdőben, autóban simán csinálom. Írhat, aki szeretne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!