Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, akik mindkét nemmel igénylik a szexet, tudnátok tartós kapcsolatot kialakítani pasival?
Figyelt kérdés
Feltéve, hogy a pasi engedné, hogy ha igénylitek, nővel legyetek.
A kérdés csak azoknak szól, akik mindkét nemet igénylik.
2022. júl. 1. 04:20
1/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Igénylem, de van bennem annyi tartás, hogy ha kapcsolatban vagyok nem fekszek le mással 😄
2/6 anonim válasza:
Ha engedi akkor teljesen rendben vagyunk. Ha nem akkor nyilván szenvedek, egy darabig bírom aztán vagy elhagyom vagy félrelépek
3/6 anonim válasza:
A biszex nők többsége un. heteroromantikus, azaz szexuálisan mindkét nemre nyitott, de érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud kialakítani. Az hogy te édeshármast akarsz meg megint egy másik történet.
4/6 A kérdező kommentje:
#3: Az emberek többsége sajnos funkcionálisan analfabéta. El tudják ugyan olvasni, amit odaírnak, de értelmezni már nem, vagy csak hibásan tudják.
2022. júl. 1. 09:15
5/6 A kérdező kommentje:
Aki értelmesen válaszolt, és nem a saját fantáziavilágát vetítette ki a kérdésre, annak köszönöm. :)
2022. júl. 1. 09:15
6/6 anonim válasza:
Az a baj ezzel, hogy egyáltalán nem heteroromantikus a többség. Pl én sem. A pasik alt. azért engedik el a nőt, mert azt hiszik, elhagyni nem fogja őket. De miért is ne lehetne beleszeretni abba a női szeretőbe? Én két ilyen válásról is tudok, ahol házasságot rúgtak fel a nök egy másik nő kedvéért.
Én férfival élek most, és azért sem feküdnék le nővel, mert nem tudom garantálni, hogy tutira nem éreznék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!