Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, ti mutogattátok valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mutogattátok valaha egmásnak a farkatokat haverotokkal vagy bárki mással?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg volt több is? És ha igen hogyan történt a kezdeményezés? Mi régen kisebb koromban mutogattuk haverommal egymásnak, meg volt hogy meg is fogtuk egymásét.
2022. jún. 27. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Poénból kimentünk hárman a délegyházi nudira, mert egyik osztálytársam nudista volt (egész családja) és meghívott. Ketten bevállaltuk. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen jó lesz, de nagyon jó élmény volt az az egy hét.
2022. jún. 27. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már nem vagyok gimis, ezért elszalasztottam pár jó lehetőséget...

Szerintetek egyetemen van erre lehetőség?😊

2022. jún. 28. 03:00
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Anno 10.es voltam mikor lefeküdtem egy végzős csajjal, akinek akkora szenzáció volt a farkam mérete,hogy híre ment a suliba...

Akkor volt pár fiú osztálytársam aki szerette volna látni (lány is :)

2022. jún. 28. 04:21
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Volt, hogy megmutattuk egymásnak haverokkal. Többnyire lankadtan de közös hoki alkalmával állva is láttuk egymást.
2022. jún. 28. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
tesóm naponta látja ,haverok közül hárman láttuk egymásét
2022. jún. 28. 09:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Lankadtan sok középiskolai osztálytárs, haver látta az enyémet, én is másokét. Nem mutogattam kimondottan, de nem igyekeztem az öltözködéssel általában, nem fordultam a fal felé meztelenül. :)

Mereven két sráccal mértük össze egy nyári táborban kilencedikben, de nem volt semmi több.

2022. jún. 28. 10:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt pár srác akivel megmutattuk egymásnak.

Maszturbáltam együtt pár fiúval.

Többnyire én kezdeményeztem, de volt olyan is amikor nem.

2022. jún. 28. 22:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen, van egy két haverom akivel nem szégyenlősködünk. Simán pisálunk vagy fürdünk egymás előtt.

Persze volt már közös hoki is, ott mereven is összemértük.

2022. júl. 5. 13:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Online, de szívesen csinálom, szeretem, ha mások látják (és megmutatják a sajátjukat is)
2022. aug. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!