Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális/ leszbikus lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális/ leszbikus lányok akik meg nem vállaltátok fel magatokat meg magatokban sem?

Figyelt kérdés

A hétköznapokat mennyire határozza mag számotokra ez a gondolat vagy teny?

Magamnak sem merem bevallani ezt és nagyon sokat gondolkodok ezen hogy biztos valami baj van velem…

2022. jún. 25. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én valamennyire vállaltam fel. Barátaim tudják. Szüleim nem, mert 14 voltam mikor realizálódott bennem hogy a lányok is vonzanak ilyen értelemben. Egy ideje több a "lányos korszakom" így inkább azon gondolkodok hogy lehet a lányokat preferálom jobban.

Nincs semmi baj veled. Nekem könnyen ment az elfogadás mert belegondolva voltak jelei alsóban. Mostanában jobban felszínen van, mert ha lányokkal ismerkednék ez fontos tény.

2022. jún. 25. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt, hogy több a lányos korszakod?

Én ettől félek, hogy bumm egyszer csak több lesz mert már évek óta a fiús korszakom van.

2022. jún. 25. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azok olyanok amikor jobban vonzanak a lányok, inkább velük alakítanék ki kapcsolatot. A fiúk ilyenkor legtöbbször hidegen hagynak. Az előző 5 hónapos volt kb. Nem követem teljesen, a mostani asszem csak 1 hós eddig.
2022. jún. 25. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!