Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csoró pasiként mit engednétek meg egy lottómilliomosnak hogy megtegyen veletek, ha ad érte millió ft-ot,és te nagyon megvagy szorulva?
Persze elsőnek ő diktálja a feltételeket elsőnek mond minden perverzet, és ebből kell alkudnod, úgy hogy neki is jó legyen, és lehetőleg sokat is adjon.
Mit csinálnál ilyen helyzetben?
Kérnék egy szerződést amin rajta van az összes fétise. Megbeszélnénk hogy fétisenként mennyi pénz jár. Utánna én a szerződésen bejelölném azokat amik nekem okésak.
A végén meg lehetne egy rész ahová párat beírhatnék magamtól is amik meg nekem jönnek be csak nem volt a lehetőségek között
Van elég pénzem mindenre, nem vagyok rászorulva.
Ha mégis meg lennék szorulva, akkor valószínűleg nem dolgoznék, tehát első lenne, hogy munkát találjak.
7 Szürke árnyalatok, gay változatban?
:DDD
De ha már kikötne kezed lábat,előrehajolva,akkor már nem nagyon tudsz ellenkezni.
Nem biztos abbahagyná még a menekülőszónál se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!