Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem támogatnak semmiben a szüleim ?
Most vagyok abban a korban hogy keresgélem magam. De akármit ki akarok próbálni ők állandóan lebeszélnek. Például szerettem volna kipróbálni a görkorcsolyát de szerintük felesleges. Akkor ma voltam orvosnál és jelenleg úgy nézki hogy biszex vagyok de korábban melegnek definiáltam magam. Amikor elmondtam anyámnak azt mondta hogy végre vége a rémálomnak és felesleges volt ez a pár év, meg ők sokat idegeskedtek emiatt.
Ami vicces hogy szerettem volna magamnak egy Vans márkájú cipőt, de apám azt mondta ha megrendelem kidobja(Mert szerinte túl meleg).
Szóval semmilyen téren nem számíthatok rájuk.
ma 20:57
Gondolom azért mert ők pénzelik a hobortját 🤷♂️
ma 21:13
A lakásukban laksz és eltartanak részben, mert nem neked kell lakbért, rezsit fizetni. Tehát közvetve vagy közvetlenül de még mindig szponzorálják az életed.
Ha külön laknál semmi közük nem lehetne semmihez. Valamit valamiért 🤷♂️
Kérdező lehet ott a gond hogy egyik dologból a másikba ugrasz bele folyamatosan? Most meleg vagy aztán meg biszex most korcsolyázni akarsz majd utánna valami full más dologba ugrasz bele.
Alapból idő mire megemésztik a szülők a szexualitásodat, mi lett volna ha felfedezed hogy mit szeretnél és csak azután közlöd velük?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!