Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki 22 évesen jön rá, hogy biszexuális?
Van az az erős társadalmi nyomás, aminek hatására az ember saját maga előtt sem meri beismerni az érzéseit.
Őszintén: én serdülő korom óta érzem, hogy mindkét nem vont. 20 éves koromban mertem igazán magamnak beismerni, hogy tényleg érdekel. Addig néha volt, hogy masztiztam pasikra is, de mindig találtam valami "magyarázatot", hogy "csak az extra izgalom miatt" tettem, vagy "csak az érdekel, hogy tudjam, milyen olyankor a nőnek", stb, stb.
Aztán a huszas éveim elején már úgy voltam vele, hogy "kíváncsi heteró" vagyok. Még újabb 5 év volt, mire be mertem ismerni, hogy igen, rohadtul vágyok a farokra.
Barátom 42 évesen jött rá, hogy kívánja a farkamat.
Nincs semmilyen szabály arra, hogy ki hány évesen jön rá, hogy a saját neméhez is vonzódik, akár csak szexuálisan, akár érzelmileg is.
Van olyan ismerősöm aki két felnött gyerek után jött rá hogy ő csont meleg.
Ott is hagyta feleségét a két gyerekét és hozzá ment spanyolban egy fogorvoshoz. Most ő tartja el.
Én most 21 évesen kezdek el gondolkozni, hogy lehet biszexuális vagyok. Szerelmes nem tudnék lenni lányba, de szexuálisan nagyon vonzanak, imádok nőkkel csókolózni, ugyanolyan nekem mint férfiakkal (tehát nem csak imponálni akarok vele vagy ilyesmi).
Az a baj, nem tudom hogy kellene felfedeznem mennyire komoly ez a dolog. Lehet Tinderen beállítom a lányokat is, de izgulok kicsit, olyan mintha újra szűz lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!