Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy egy heteró férfi hagyja, hogy a barátja leszopja?
Hagyjuk már, valóban heteró férfi sosem csinálna ilyet :D
Én pl. biszex vagyok, de azért elég röhejesnek érezném, ha az önfeledt csókolózás és kölcsönös szopás után azt kezdeném mondani magamnak, hogy hát izé, kíváncsiság, kalandvágy meg ilyen hülyeségek :D
31 - minden a kíváncsiság, a kalandvágy és a vágy miatt indul el. Kérdés, hogy ennek van-e folytatása, mert az már nem hetero, aki egyszer bármilyen okból kipróbálta, és újra akarja. Ott kezdődik a biszexualitás.
Ha egy alkalom után hátat fordít, hogy köszönöm, megpróbáltam, de nem ez az én világom, az maradhat szerintem hetero besorolású.
Egy nagyon meleg ismerősöm mondta egyszer, hogy bárkit bele lehet vinni egy kalandba, akármilyen hetero is. Mert az emberek kíváncsiak, vágynak az újra, és ez az számukra. Nem mindenkit egyforma módon, de tudott róla mesélni. De a másodikba viszont már csak azt, akiben elindult valami ennek hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!