Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok, mit gondoltok az ilyen emberről?
Pert indítanék ellene egészsegügyi veszélyeztetés miatt, és meg is nyerném.
Aberrált, ráadásul gazember.
Nemi orientációtól függetlenül: aki eltitkolja a fertőző betegségét az elől, akivel nemi életet él, az nem csak egy aljas féreg, de amit csinál, az a Btk. szerint büntetendő is.
Az erkölcsi része egy másik kérdés. Hazugságra, meg titkolózásra építeni egy kapcsolatot? Még ha semmiféle fertőzést nem kap el, akkor is az ilyen azonnali lapát. Nem a szexualitása miatt. Hanem mert a kapcsolat egyik alappillérét, az őszinteséget szándékosan eláásta.
Az meg, hogy vadeiegenekkel védekezés nélkül dug, az önmagában is egy primitív suttyó dolog.
Nem akarok sztereotípiákat felállítani a biszexuálisokról, de én hetero nőként sosem akartam kapcsolatot egy biszexuálissal. Én csak heteroval akartam mindig kapcsolatot, erre meg ez lett.
Nem tudtam róla hogy az, így a szabad választási/döntési jogom is semmibe vette. Sztereotípa nélkül: miért nem mondta meg hogy biszexuális? Miért csapott be?
Bi lány vagyok, és én sem akarnék bi pasit egyszerűen. Nincs ezzel semmi probléma.
Azért nem mondta meg, mert gerinctelen. Én mindenkivel közlöm, akkor is ha csak barátságot akarok, mert ha később derül ki és elítélnek miatta, akkor az senkinek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!