Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek mi volt az első élményetek fiuval?
Figyelt kérdés
Valamint hol, hány évesen, és tetszett e? Esetleg ismételtétek?2022. jún. 10. 15:57
2/13 anonim válasza:
18 évesek voltunk. Ja tetszettünk egymásnak, Igen 10 szer voltunk együtt kb
3/13 anonim válasza:
Közös hoki volt az első élményem egy vásárlónkkal, amíg boltban melóztam.
4/13 anonim válasza:
21 évesen, közös recska és orál
Élveztem 😁😁
21F
5/13 anonim válasza:
Strandon ilyen nyitott öltözökabinban egyszer kivertem egy haveromnak atöltözeskor mert felallt neki es nagyon kanos volt.
együtt mentünk atöltözni, nem igy terveztük de jo elmeny volt nagyon. szerintem megismetelnem igen. 19 eves voltam.
6/13 anonim válasza:
Még gyerekek voltunk,meztelenkedtünk és nekem felállt.Kivertem előtte.
8/13 anonim válasza:
meg nekem se volt semmi, de kiprobalnam milyen lehet :)
9/13 anonim válasza:
3-ast miért kellett lepontozni? Összehaverkodtam egy vevőnkkel, mert sokat járt be az üzletbe (nem tescot kell elképzelni, szaküzletet). Később civilben sokat beszélgettünk, majd találkoztunk és hokiztunk egyet. Én 23 voltam, ő 17. Semmi lepontoznivaló nincs ebben.
10/13 anonim válasza:
Általános suliban barátommal kivertük egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!