Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl ezen?
20 éves fiú vagyok.
Soha nem volt még kapcsolatom fiúkkal, de itt megismerkedtem egy sráccal, korombeli, akivel összehaverkodtunk és arról beszéltünk hogy kipróbálnánk egymással a dolgokat.
Ő mindvégig nagyon nyomulós volt, én voltam a visszafogott félénk fiú.
Első találkozáskor is nagyon nyomult, és már volt egy kis tapi, kezdetleges csók és orál is.
Másodszorra már komolyabb dolgokat is akartunk. Én voltam volna az aktív.
Orálozott, és kézzel segítettem be neki. Csók, ölelkezés, tapi volt.
De ahogy sexre került volna sor és felkerült az óvszer lelankadt.
Kétszer is.
Ezután már kevés időnk is maradt, és elmaradt a sex.
A derült égből villámcsapás, másnap reggelre kb teljesen kidobott a fiú. Állítólag nem élvezezt semmit és már nem is akar semmi többet.
Több évnyi próbálkozás után ennyire futotta, hogy megtaláltam a tökéletesnek hitt személyt, és annyira be stresszeltem hogy nem voltam kész a sexre.
Volt valakinek hasonló? 🙄🙄🙄
Nyugi, csak lelépett egy éretlen kis bunkó, ennyi.
Tudom, hogy neked ez rosszul esett, de aki ettől kidob, az nem érdemli meg még a farkadat sem, nem hogy az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!