Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti nyaron strandon, öltözöbe vagy zuhanyzoba szoktatok maszturbalni?
Fordult már elő többször is. Egyszer egy fürdőbe mentem egy csajjal, semmi nem volt köztünk, baráti időtöltés volt a terv, és a nap végén, mikor szétváltunk a különböző öltözők felé a zuhany alatt jött meg a kedvem, mert külsőre azért felcsigázott a csaj.
Igazából épphogy csak elkezdtem húzogatni a zuhany alatt, belépett egy srác a mellettem lévő zuhany alá és annyit mondott, hogy bitang csajom van és irigyel érte, látott együtt minket a szaunából kifele jövet. Mondtam neki, hogy nem vagyunk együtt, de ugyanez a véleményem, szétb*sznám ha lehetne. Ahogy ezt kimondtam felszisszent ő is és egyből a farkához nyúlt, mondta, hogy bizony ő is.
Gyakorlatilag úgy kell elképzelni, hogy 4 zuhany volt egymás mellett, de nem kabinok voltak és elválasztva sem voltak, csak függönnyel. Pont, mint egy próbafülke. Nem volt jellemző ott, hogy bárki elhúzza a függönyt, gyors zuhanyzás, kevesen voltak szégyellősek.
Lényege az egésznek, hogy elhúztuk a függönyt úgy, hogy kintről nem láttak be, de mi láttuk egymást a sráccal és úgy vertük ki.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!