Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok volt már orál szex élményetek szabadban? 20/F
érdekelne ha adtátok vagy kaptátok is az orált kort és szexualitást írjatok légyszi
nagyon rá vagyok pörögve erre a témára
Igen.
Életem legelső (igaz, az eddigi egyetlen) szopása. Én adtam, és igazából kaland volt. Az erdőben. :)
Kölcsönös volt szintén az erdőben.
34 bi
volt, többször is, pl. erdőben, út melletti tisztason félreeső helyen, kocsiban, orál és szex is volt, izgatnak a nyilvános helyek, persze vigyázva hogy ne bukjunk le, de valamiért még izgalmasabb így, persze jobb a szoba/ágy kenyelme, de ennek is megvan a feelingje :D
általában én szoptam, szopattak :)
26/f/bi
Tiniként és míg nem volt lehetőségem helyet szerezni akkor volt, hogy erdőben, szabadban szoptak le. Sok erdős szopásom volt. A XIX.ker XVIII.ker XVII.ker elhagyott gyár részein, stb. :)
Most 29 vagyok.
Korom sötét éjjel egy mezőn. Előbb engem szopott le a srác,majdpedig én őt.
Bi vagyok, 38 éves.
Első és sajnos egyetlen alkalom volt. Egy szórakozó helyen megismertem egy lányt akiről kiderült, h transzi. Aztán kivitt a parkba és ott szépen leterdeltetett.
Égsz addig heteronak gondoltam magam. Most már nem tudom. 😅. Akkor 25 voltam most 31. F
Igen volt kocsiban a Tesco parkolójában kölcsönösen leszoptuk egymást
47F bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!