Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitöl lehetett? Biszex lehetek?
Meg csak lanyokkal voltam,velük is tudok elkepzelni kapcsolatot, fiuval sosem törtent semmi viszont azt vettem eszre,hogy amikor nagyon kanos vagyok vagy reg csinaltam magamnak (pl a legutobb fürdes közbe)
elkezdtem azon fantazialni hogy egy sraccal fürdök es nagyon kivantam a dolgot.
Egyik nagyon jo lany baratomnak elmeseltem, azt mondta biszex vaagy es hogy probaljam ki.
Ja, ez bi vágy.
Én is, pl nem tudom házasodnék-e nővel, meg, hogy tudnék-e full aktív lenni velük szexben, de rendkívül szépnek látom őket és szívesen csókolóznék velük és hagynám magam kényeztetni nővel és járnék is lánnyal, ha úgy adódna.
Bár nekem ez a bizonytalanság még a teljes szexuális tapasztalatlanságból fakad. Azt tudom, hogy mindkét nem felé van vonzalmam, azt nem tudom, hogy ezeknek a vonzalmaknak hol van az a határa, ameddig kényelmesen elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!