Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mitöl lehetett? Biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitöl lehetett? Biszex lehetek?

Figyelt kérdés

Meg csak lanyokkal voltam,velük is tudok elkepzelni kapcsolatot, fiuval sosem törtent semmi viszont azt vettem eszre,hogy amikor nagyon kanos vagyok vagy reg csinaltam magamnak (pl a legutobb fürdes közbe)

elkezdtem azon fantazialni hogy egy sraccal fürdök es nagyon kivantam a dolgot.

Egyik nagyon jo lany baratomnak elmeseltem, azt mondta biszex vaagy es hogy probaljam ki.

2022. máj. 28. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen biszex vagy. Nem attól leszel biszex hogy csináltad-e vagy sem, hanem attól amire vágysz, ami izgat. Mivel el tudsz képzelni a saját nemeddel is ezt-azt, bujkál benned némi biszexualitás.
2022. máj. 28. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
ertem, köszi a valaszod :)
2022. máj. 28. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod kipróbálhatjuk :) F
2022. máj. 28. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó ideje álmodozom milyen lenne megmosni egy fiú hátát, aztán talán lejjebb is :-)
2022. máj. 30. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ez bi vágy.

Én is, pl nem tudom házasodnék-e nővel, meg, hogy tudnék-e full aktív lenni velük szexben, de rendkívül szépnek látom őket és szívesen csókolóznék velük és hagynám magam kényeztetni nővel és járnék is lánnyal, ha úgy adódna.

Bár nekem ez a bizonytalanság még a teljes szexuális tapasztalatlanságból fakad. Azt tudom, hogy mindkét nem felé van vonzalmam, azt nem tudom, hogy ezeknek a vonzalmaknak hol van az a határa, ameddig kényelmesen elmennék.

2022. máj. 30. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én is hasonlóan jöttem rá, hogy bi vagyok. 33N
2022. jún. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!