Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként lehet olyan fizetős nőhöz menni, aki kielégít kézzel?
Figyelt kérdés
Semmi más nem izgat, csak ez2022. máj. 24. 17:44
3/13 anonim válasza:
Az én szeretőm ingyen megcsinalja és imádja. 40es nő.
4/13 anonim válasza:
Hogyne lehetne,masszás lányt keress,a kettő együtt nagyon kellemes tud lenni,én bi masszás lánynál voltam ő orált is vállalt.Pont azt amire vágytam.
5/13 anonim válasza:
Én imádom a nőket kényeztetni.
N38
6/13 anonim válasza:
Erotikus masszázs szalonok hol vannak ahol nőket is vállalnak? És mennyi egy ilyen masszázs?
7/13 A kérdező kommentje:
Masszázs nem érdekel
Nem szeretem
2022. máj. 24. 18:45
8/13 anonim válasza:
Szerintem ezt minden normális pasitól is megkaphatod ingyen!
9/13 A kérdező kommentje:
18:48 - ha pasitól akarnám, azt írtam volna
2022. máj. 24. 18:55
10/13 anonim válasza:
Igen lehetséges, az adatlapon szerepel hogy nőt/párt vállal-e az adott "szolgáltató". Amelyik igen, az a kézimunkát is fogja.
A b) verzió hogy becélzol egy swignert. Szóló nőként ingyenes (v. igen-igen kedvezményes), kaja-pia-buli-tánc találsz rá jelentkezőt amelyik örömmel csinálja és még bulizol is egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!