Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez mással is van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mással is van így?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy biszexuális vagyok de nem tudom van e más is így ezzel. Szóval a lányok szerintem nagyon szépek, a testük is meg minden de valahogy ennyi. Nem tudom mennyire érthető. Mintha csak ennyi lenne, nem olyan, hogy húú megtetszik és akkor ő jár a fejemben meg tudjátok a szokásos dolgok. Persze van amikor nagyon nincs így de na.

21/l

2022. máj. 24. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ennyi akkor nem vagy biszex. Én heteroként is megnézem a többi nőt, meglátom másokon is a szépet.
2022. máj. 24. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon hasonlóan vagyok vele. Szerintem kapcsolatot nem is tudnék lánnyal elképzelni, de egyébként nagyon tetszenek!:)

18/L

2022. máj. 24. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy az. Én is szeretem a szépet és egy szép nő, női szemmel is szép. Volt már hogy vágyat is éreztem egy szép nő láttán, igaz csak egyszer, de ő valóban ámulatbaejtő természetes szépség volt. Pedig a pasikat szeretem! :)
2022. máj. 24. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az van, hogy amikor fel vagyok izgulva, akkor úgy érzem, mindegy lenne, hogy pasi, vagy egy másik nő bíbelődik a puncimmal

Azon kívül nem nézem meg a nőket, és nem tudnám elképzelni magam egy leszbikus kapcsolatban

Egy kis csókolózós, simogatós kalandon kívül nem is voltam soha nővel, csakis pasival

(Velük se sokszor)

2022. máj. 24. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Melegként én sem vagyok vak, látom ha egy nő jól néz ki.

Ha nem tetszik valaki szexuálisan AKA "nem dugnád meg" ha lenne rá opciód. És ez igaz az összes nőre nem pedig csak egyre akkor nem biszex vagy hanem vagy meleg vagy aszexuális

2022. máj. 24. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha szexuálisan beindít "ezt-azt" el tudnák velük képzelni akkor vagy biszex. Azon belül is sanszos hogy un. heteroromantikus biszex (=érzelmi kapcsolat csak ellenkező neművel, de szexuálisan ezt-azt a saját nemeddel is el tud képzelni).
2022. máj. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!