Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok hány pasival szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Melyik szerepben? Hány évesek vagytok?2022. máj. 10. 10:49
2/15 anonim válasza:
Sajna még csak egyszer volt benne részem, akkor is csak szopásig jutottunk.
F 30+
4/15 anonim válasza:
4 férfi, 0 nő. 31/f (Talk about a failure 😆😅)
5/15 anonim válasza:
2 pasival voltam, mindegyik szerepben. Mindkettővel hosszabb ideig találkozgattunk. 40
6/15 anonim válasza:
Kb 3at dugtam meg és kb vagy 15en szoptak már, volt aki többször, volt aki alkalmi.
26F
7/15 anonim válasza:
18 vagyok
Es egy fiuval szoptuk egymast 2 eve tobbszor azota sajnos senkivel, mert nem mondom senkinek h bi vagyok, de mar nagyon vagyok ra
8/15 anonim válasza:
15 évesen volt az első. Azért évi 3-5 tuti van...
9/15 anonim válasza:
meg nem szexeltem fiuval soha de szeretnem kiprobalni milyen.
10/15 anonim válasza:
Eddig csak egy volt.
Jó lenne egy 35 fölötti aktív akivel lehetne ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!