Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meddig fáj az első anál után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fáj az első anál után?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam életem első fiú partnerével. Elég nagy farka volt. De mondta is hogy nagy és vastag. Nos kb a harmada ment be és lassan sok sikosítóval. Mivel széles volt nehezen. A lényeg hogy nem volt egy nagy élmény. Nem élveztem max azt ha verte közbe a farkam. Viszont a fenekem azóta is fáj. Pl ha "összeszorítom". Ez normális? Meddig? Minden méretnél ez lenne? Tényleg cska az elsőt nem élvezi az ember?
2022. máj. 8. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ha még egy párszor csináljátok akkor màr élvezni fogod és tetszeni fog. És kb 1-2 napig fájthat a popód
2022. máj. 8. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Hát elsőre nem okos ötlet egy nagy farok...
2022. máj. 8. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy srác megerőszakolt szó szerint. Nem volt nagy farka. Kb 18cm. 2 hétig éreztem sőt talán tovább szóval lehet neked is el fog tartani...
2022. máj. 8. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Egy ismerösöm mesélte, hogy a szomszédja annyira belendült, hogy a partnere végbélszakadással a sürgösségin fejezödött be a történet. Szóval egy darabig fájhat, és csak lassan....
2022. máj. 10. 07:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megrémülni!

Igen, lehetnek szélsőséges esetek. Igen, nem volt okos rögtön egy vastag szerszámmal kezdeni.

Az, hogy meddig fog NEKED fájni, az attól is függ, hogy TE mennyire tágulsz könnyen/ vagy épp nehezen. Az előbbi esetben hamarabb rendbe jön, az utóbbinál kissé lassabban.

Esetleg érdemes lenne magadnak is tágítani, de csak lassan, fokozatosan.

Ha lehet, legközelebb kisebb méretűvel próbálkozz, amíg nem szoksz hozzá. Bár az írásból azt vettem ki, hogy a partnered is megértő (és talán óvatos is) volt, nem pedig egy erőszakos, "durr bele" fickó. Ha így van, akkor vele is lehetsz újra, de minden képpen csak lassan és fokozatosan csináljátok. Javaslom, hogy legyen közben sok érzelem (ölelés, simogatás, puszi, csók, stb.), mert ez segít ellazulni, és könnyebben fog menni a dolog.

2022. jún. 2. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!