Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki az igazat? Vagy hiába mert ő csak barátként tekint rám?
A sztori lényegében annyi hogy van egy fiú (én is az vagyok) aki elég egyértelmű jeleket adott eddig arra, hogy bejövök neki. Csak az a baj hogy én is beleszerettem és kiszeretni már nem tudok.. Szerdán még odajött hozzám a suliban, Csütörtökön nem voltam és Pénteken nem voltunk olyan közelségben mint a hét vagy a tanév bármelyik napján. Olyan rosszul esett...
Szerintetek mit tegyek?
Először kérdezd meg, hogy miért tartotta a távolságot tőled a hét további napjain, aztán ha valami értelmes normális választ ad és a további napokon is adja a jeleket, akkor szerintem mondd el neki!
Sok sikert!
Edesem te hany eves vagy? Gondolom nem tobb mint 14. A tori zh-ra tanulj ne ilyenekkel foglalkozz.
Amugy meg nincs annal egyszerubb dolog,mint hogy elhivod talalkozni a masikat
"Kedves" 3-as...
Az ilyeneket sosem értettem meg. Mi köze van egy ismeretlen embernek ahhoz hogy én mennyi vagyok? Neked arra a kérdésre kéne válaszolnod amit feltettem, nem kérdezősködni. Ha kérdezni akarsz akkor kérdezz, de valamelyik orvosodnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!