Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szoptál elősször?
Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 13:00
13/28 anonim válasza:
Tényleg rengeteg a kamus. Addig vagy jó nekik amíg elmondod hogy smint szeretnéd. Erre veri és ha végzet simán lelép többet nem is ír vagy törli magát az oldalakról.Esetleg itt van Dunaújváros vagy környéki aki szívesen sz@pna?
14/28 anonim válasza:
Én szeretek szopni, 30nak néznek általában, vékony vagyok, szőrtelen mellkassal, de 40es biszex férfi vagyok és tavaly szoptam először (adott esetben szopatnék is, csak az nem fontos annyira).
Csak sajna nincs lehetőségem utazni és helyem sincs, ellenben helyszín tekintetében nem igazán vagyok válogatós (autóban, erdőben, öltözőben, valaki lakásán ha megbízhatónak tűnik, stb).
Imádom a friss g3cit, azonban nem nyelem le, és mélytorkozni nem tudok, a számba is szeretem, meg a számra, arcomra is kapni.
Győr és környéke.
18/28 anonim válasza:
12 évesen, és nem, nem kamu. Nagyon izgatott a dolog és ki akartam próbálni.
20/28 anonim válasza:
24, 25 éves lehettem, amikor először szoptam. Régóta izgatott, hogy milyen lehet a f@sz másik végén lenni. Amikor lehetőség adódott, kipróbáltam. Megtetszett, hogy a számban lüktetett, és élvezett el a másik szerszáma. Mélytorkozni nem tudok de a g3cit mindig lenyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!