Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó praktika erre?
Figyelt kérdés
Szóval én 15 éves koromig megvoltam győződve arról, hogy full hetero vagyok aztán úgy jöttem rá, hogy (gondolom lányos időszakom volt) elkezdtem sokkal inkább vonzódni a lányokhoz. Aztán ez elmúlt vagyis "elmúlt". 17 éves koromtól kb 18-19 koromig nagyon a lányokhoz vonzódtam. A libidóm nagyon magas volt amit elég rosszul éltem meg.. nem tudtam elfogadni magam és folyamatos bűntudatot éreztem. 22 vagyok most és azóta kb 50-50%ban vonzódom mindkét nemhez talán még a fiúkhoz néha jobban is. Nem nagyon találkoztam még ilyen biszexuális emberrel aki olyan mint én így nem is tudtak nagyon igazán választ adni a problémamra. Ha szerelmes leszek mondjuk egy fiúba akkor én ezt az időszakot, hogy tudom majd "kezelni"? Monogám típus vagyok szóval ezért mégnehezebb, hogy ilyen vagyok. :( Fogalmam sincs, hogy akkor most mindig ilyen lányos időszakaim lesznek vagy lesznek olyanok mint régebben, hogy max a lányokat jobban megnézem. Félek a párválasztástól emiatt és nem merek lépni. :( Nem tudom sajnos ezt megbeszélni senkivel sem és így lelket sem tudnak belém önteni csak tartogatom magamban és félek.2022. máj. 3. 17:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez nem extra. Normálisnak mondható. Mi lehet a probléma egy monogám szerelemmel ha tényleg monogám vagy?
2/4 A kérdező kommentje:
Itt azon van a ha hangsúly, hogy mivel elég intenzíven vonzódtam a lányokhoz/kívantam őket de monogám kapcsolat híve vagyok akkor én ezt ha lenne egy hetero kapcsolatom hogyan tudnám "kezelni"? Ismerem magam, bűntadatot éreznék valószínűleg meg félek, hogy tönkreteheti a kapcsolatomat ez az egész.
2022. máj. 4. 15:19
3/4 anonim válasza:
Akkor ne stresszelj ra csak figyeld mi tortenik
4/4 anonim válasza:
38 évesen (bi N) azt mondom, hogy nyugi, még az is lehet, hogy másik pasit fogsz nagyon megkívánni :D Kár ezen előre agyalni. Ki tudja, mi lesz? Igen, lehet, hogy vágysz majd a lányokra, de az az igazság, hogy az ember sok mindenre vágyik életében, és bizony nem mindent kaphat meg. Ezt meg kell tanulni elfogadni, vagy folyton azon fogsz nyomorogni, hogy épp mid nincs meg. Ez csak egy lesz a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!