Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan szokjak le a maszturbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szokjak le a maszturbálásról?

Figyelt kérdés
Napi 2-3 a minimum. De általában több. Van aki már le tudott róla szokni? Nincs kapcsolatom jelenleg, tehát az, hogy szexeljek nem opció (nem akarok szexkapcsolatot vagy egyéjszakást). Állandóan nagyon magas a libidóm és máson se jár az eszem csak a szex körül, most már kezd kifejezetten zavaró lennei, nem tudom elterelni a gondolataimat a szexről. De egyre többet és többet végzek önkielégítést. 23/L

2022. ápr. 28. 19:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Írj és tudok tanácsot adni
2022. ápr. 28. 19:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sportolni kezdtem és valamilyen szinten lenyugtatott
2022. ápr. 28. 19:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én elmentem dolgozni hivatásba.

A suli annyira elviszi az időmet és a figyelmemet, hogy már egy hete nem vertem ki. 😂

Pedig én is kicsapta napi pár alkalommal mikor otthon voltam. 😌

24/f

2022. ápr. 28. 19:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott hogy miért akarsz róla leszokni??? Neked ekkora a libidód és kész! Semmilyen károsat nem csinálsz vele magadnak! Nem bűn, nem egészségtelen, akkor meg miért ne?
2022. ápr. 28. 19:59
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Rám írhatsz nyugodtan. 18/F
2022. ápr. 28. 22:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Azért akarok leszokni mert egyre többet csinálom, és mivel egyre többet csinálom egyre jobban belerondít az életembe. Van, hogy valamit akarok csinálni, de érzem, hogy be vagyok indulva és nem tudok neki állni az adott dolognak, hanem egyszerűen muszáj előtte maszturbálnom ,mert ha nem teszem akkor végig a szexen fog kattogni az agyam.
2022. ápr. 29. 00:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 mindaddig nincs gond amíg a hétköznapi életviteledre nincs túlságosan negatív hatással, nem akadályoz a tanulásban, munkában stb. VAGY nem okoz neked szorongást. Addig csak simán magas a libidód és kész. Nyilvánvalóan olyan partnerre lesz szükséged az életben aki hasonlóan magas szinten van, különben nem lesztek közös hullámhosszon. Ha szorongásokat vált ki akkor sem a maszturbációval van a gond, hanem a szorongások mélyebb, tudat alatti okait kell megkeresni.
2022. ápr. 29. 00:59
 8/12 A kérdező kommentje:
De ez a gond, hogy már kezd negatív hatással lenni, most még szerintem egyszerűbb lenne kiküszöbölni ezt a problémát, később már nehezebb.
2022. ápr. 29. 01:33
 9/12 BB_ ***** válasza:
80%
Rakj fel egy erényövet és dobd el a kulcsot.
2022. ápr. 29. 07:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, erre nehéz jó megoldást találni, nekem nem is ment eddig tartósan, én ugyan így vagyok vele.

Néha sikerült 1-3 napra elterelni a figyelmemet sportal, szórakozással, vagy ha nagyon fáradt vagyok suli után, de alap helyzetben nekem is napi 2-3 van.

2022. ápr. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!