Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek, ti fel tudnátok annyira felizgatni egy meleg srácot, hogy képes legyen az aktusra veletek?
Figyelt kérdés
Akár passzív meleget is?2022. ápr. 24. 23:19
11/14 anonim válasza:
Én kirpróbálnám csajjal is attól független hogy meleg vagyok, szopni ugyanúgy tud egy lány is + meg is tud ujjazni. Aki benne van csajok hogy jól megujjazzon vagy b*assza a seggem egy műfasszal írjon :p
12/14 anonim válasza:
7es ez igaz de van 1 lány barátom full leszbi és fel tudtam izgati hogy lányokról beszéltünk és mikor észrevettem rajt eltakartam a szemét mondtam neki most gondoljon arra lányra akit szeret vagy szeretne megkepni és el tudtam jutattni a csucsig igaz behetolás nélkül csak ujazással kérte azt nem mert attól leáll. Így cáfonám de csak részben az elöttem szólokat.
13/14 anonim válasza:
Sok csaj odavan a meleg pasikért mert elérhetetlenek számukra és bekapcsol bennük a birtoklási vágy. Ennyi se több se kevesebb.
11-es te bisex vagy nem meleg :D egy igazi meleg sose lenne nővel. Max ölelkezni meg ilyenek.
14/14 anonim válasza:
#13 Egyetértek veled, de szerintem a válaszoló vagy troll, vagy egy hetero/bi pasi aki így akar közel kerülni egy nőhöz. Egy igazi full meleg sosem írna ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!