Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valami bajom hogy lenyelem a saját spermámat?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mivel el érem a farkam és ha úgy nézzük le tudom szopni magam és még erre nem jöttem rá hogy lehet e valami bajom tőle2022. ápr. 22. 13:16
11/42 anonim válasza:
Szeretném látni hogyan csinálod csak akkor hiszem el
12/42 anonim válasza:
Nem lessztl tőle bajod. Csináld nyugodtan
13/42 anonim válasza:
enis probaltam mar de sajnos nem erem el a farkam :D nem lesz töle bajod
14/42 anonim válasza:
Nyeld az enyém, attól nem lesz bajod. :D
15/42 anonim válasza:
Hú de megnézném hogy csinálod. Nem küldesz róla videót? 😁
16/42 anonim válasza:
Próbáltad a saját seggedbe dugni?
17/42 Lacás1976 válasza:
A saját klónod kifejlődik benned és majd szétrobbantja a mellkasodat mint az "újszülött" alien 😂😂😂😂
18/42 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz.
Én rendszeresen napi szinten szopom magam huszonvalahány éve már, és szinte mindig lenyelem a spermámat. Semmi bajom nincs tőle. :) Imádok így masztizni. :)
19/42 anonim válasza:
18: De hogy vagy olyan hajlékony?? Az egészet sikerül bekapni? Hogy csinálod???
20/42 anonim válasza:
Huszonéves koromig be tudtam kapni az egészet. Ma már csak a makkom tudom bekapni, de így is nagyon jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!