Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas sracok nektek szamit az,hogy a masik srac milyen magas?
Figyelt kérdés
En sem vagyok egy elkepesztoen magas valaki,mert 188 vagyok de valahogy a 170 koruli es az annal alacsonyabb fiuk szexualisan nem inditanak be. Sekelyes volnek vagy mas is van igy? Valahogy ilyen "kisocsi" beutese van es nem szexualis partner erzet.
28/F
2022. ápr. 19. 19:19
1/6 anonim válasza:
2mes vagyok de nem igazàn foglalkoztat a partnerem magassàga,bár az igaz,hogy 175nél nem volt alacsonyabb pasim eddig.
2/6 anonim válasza:
Pedig jó az alacsony pasi, praktikus.
Állva sz..ik és a fején megáll a sörösdoboz.
3/6 anonim válasza:
Elég magas vagyok így nem volt nálam volt nálam magasabb partnerem. De kipróbálnám milyen egy 2 méter magas mellett.
4/6 anonim válasza:
Én hozzátok képest nem vagyok magas 183-mal, de szexuálisan engem is sokkal jobban felizgatnak a nagyobb termetű srácok, hiába találom az alacsonyabbakat, törékenyebbeket érzelmileg aranyosabbaknak, szeretnivalóbbnak. De magasság mellé jó, ha rendes súlyotok is van, nem csak egy létra.
5/6 anonim válasza:
Számomra a magassága pont nem számít.
6/6 anonim válasza:
Számomra a testsúly hangsúlyosabb. A 100 kiló alatti férfiak nem igen jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!