Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon beteg ha engem felizgatnak az olyan kérdések innen ahol ilyen tesóval közös verésekre kérdeznek rá fiúk?
Figyelt kérdés
Nekem is van két tesóm, de soha nem volt egyikkel se semmi. Itt már láttam több olyan kérdést is ahol ilyeneket mondanak emberek, és mindig full felizgatott
Ilyeneke tényleg vannak vagy ezek kamu kérdések?
És az baj ha engem felizgat?
2022. ápr. 19. 16:30
11/21 anonim válasza:
Én is rendszeresen vertem a tesómmal. Egyszerűbb volt így megoldani. Volt hogy az unokatesónkat is bevettük amikor nálunk aludt.
12/21 anonim válasza:
Dehogy beteg!
Engem is izgat és sok más fiút is.
Sajnos nincs testvérem,de unokatesómmal vertem együtt.
13/21 anonim válasza:
Beszéld meg a testvéreiddel, talán belemennek.
14/21 anonim válasza:
Àltalában van gyerekszoba egy családban. A fiú testvékenél szinte természtsenk mondható, ha az egyiknek reggeli merevedée van, akkor a másik sác is látja, rákérdez, és mehet a recska. Itt sok felelösége van a nagyobbik gyerköcnek, hogy ne lépjék túl a piros vonlat. Egyiük sem lesz meleg, amíg csak a sajátjukat és nem egymáséit verik. Annyira tartozik hozzá, mintha az osztálytárssal csnálnák ugyanezt, a kíváncsiság természetes dolog. Ezt a srácok maguk kzött intézik el, és hétpecsétes titok lesz. Természeteen nem baj. Bár nekem lett volna abban a koromban fiú testvérem. Sajnos nincsen.
16/21 A kérdező kommentje:
De akkor ezeknek szerintetek hány %-a igaz?
2022. máj. 14. 13:29
17/21 anonim válasza:
Unokatesómmal kipróbáltunk ezt-azt. Nekem kell komoly dolgokra gondolni. Csak 12-13 évesek voltunk.
18/21 anonim válasza:
Én is vertem már párszor a báttyámmal.
19/21 anonim válasza:
Te meg üresfejű... Agyadat meg g(r)ec(z)i tölti ki... Sokkal több a homofób a ti oldalatokon!
20/21 anonim válasza:
Miért kell mindenbe politikát vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!