Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férjek! Tényleg van aki ha megnősül képes lemondani a pasival való szexről??
Inkább úgy lehetne fogalmazni, hogy az ismerkedés és a találkozgatás a nehéz.
Mert ilyen szexre csak megbízható,egészséges és szavatartó férfit érdemes csak keresni.Na és ott van a "gyáva" faktor is,mert van a vágy, van a szándék, de amikor realizálni kell, akkor eltűnik a zöme.
Magam példája az,hogy volt egy nős haverom,több évig, akivel megbíztunk egymásban.
Mert emberileg is fontos ,kivel jön össze. De sem nálam, sem nála nem ment a család rovására.
Vágyat lehet elfojtani, nagyon sokan vannak így, de kínlódnak.Itt is leveleztem ilyen férfivel, nem is eggyel,de ők sem tudják, nem merik meglépni a kezdő lépést.
Elköteleztem magam a feleségem mellett, és lemondok a fiús vágyaimról akkor is, ha erősek. Lassan 20 éve vagyunk együtt. Nekem fontosabb a család, gyerekek, mint a homoszex. Sose tudnék párhuzamosan 2 vagy több partnerrel szexelni. Fontos számomra a hűség, és betegséget sem szeretnék összeszedni senkitől. Kettős életet sem tudnék élni. A feleségem ismer, elfogad, és így szeret.
45/F
Lemondani? Soha!
Eleve úgy nősültemeg,hogy tisztában volt a barátnőm,hogy bi vagyok és igénylem a rendszeres szeretkezést a pasimmal is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!