Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mindenki borotválja a golyóit?
Figyelt kérdés
Az is, aki egyébként farok felett szőrös? Melyik párosítás a leggyakoribb?2022. ápr. 18. 13:24
A kérdező szavazást indított:
Felette szőrös, golyó borotvált
Felette és a golyó is borotvált
Egyik sem borotvált
67 szavazat
1/17 anonim válasza:
Én ha borotválok,akkor mindent.
2/17 anonim válasza:
Nem tudok szavazni. Hol ilyen, hol olyan. Eddig évekig mindenütt szőrös voltam (nekem a zacskószőröm se tréfa), most csupaszok a golyóim, trimmelt az ágyékom.
5/17 anonim válasza:
Borotválom a golyókat is , de csak ritkán. Így van mikor elég szőrös, van mikor csupasz.
36f
8/17 anonim válasza:
Szerintem ma már ez szinte alap , akár férfi , akár nő az illető , hogy ott lent csupasz , fagy minimum fazonra borotvált legyen .
Sokkal sterilebb , higiénikusabb és esztétikusabb is .
Én is csupasz vagyok mindenhol és eddig minden barátnőm is az volt .
9/17 anonim válasza:
Intim kozmetikussal gyantáztatok full csupaszra elől-hátul.
10/17 anonim válasza:
A gyantázást milyen gyakran kell megismételni ? Mert a borotválást , legalább hetente .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!