Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ugye nem számítok biszexnek?
Lány vagyok és a férfiak vonzanak. Eddig mindig ellenkező nemű tetszett, ellenkező neműbe voltam szerelmes, felizgat egy helyes, számomra vonzó férfi, csak férfivel tudnék elképzelni párkapcsolatot, én is egy nőies lány vagyok, elég fontos nekem, hogy én lehessek a nő, a férfi meg férfias legyen.
De igazából TALÁN (azért annyira nem érdekel túlzottan, hogy ne bírjam ki, hogy enélkül halok meg) egyszer kipróbálnám, hogy milyen egy szép lánnyal csókolózni, pettingelni. Csak korombeli lány jöhetne szóba ebben az esetben.
"Ettől ugye nem számítok biszexnek?"
És mi azzal a baj, ha valaki biszex, vagy éppen te az vagy?
De. A biszexualitás lényege pont az, hogy valamilyen szinten fogalkoztat a saját nemed is, ez minden biszex tök más szinten éli meg. Ráadásul mindig úgy indul a dolog (akármilyen szinten is marad később), hogy "engem csak ennyi érdekel". Ez olyan tipikus kezdeti állapot.
Aki nem az, az kipróbálni sem akarja, semmi apróbb doolgot sema saját nemével.
#5: Dehogy nincs szexuális vonzalom. Ne áltasd magad ennyire.
Ha nem lenne, akkor ez sem érdekelne, amit leírtál.
Nem az hogy baj lenne, csak én sem nagyon értem mi van.
Mert én úgy tudtam, aki biszexuális, az férfiakhoz is és a nőkhöz is vonzódik, mikor éppen kivel van kapcsolatban.
Na most én soha nem tudnám elképzelni, hogy kapcsolatban legyek egy nővel, hogy rendesen szexeljek is vele, nem izgulok fel nőkre, az is fura lenne, ha egy nő elkezdene flörtölni velem, hirtelen szerintem nem tudom hogy reagálnék. Csak férfival lennék kapcsolatban, férfiak jönnek be, beléjük voltam szerelmes, róluk fantáziálok stb.
Csak azt mondtam hogy talán (de mint írtam, ez sem izgat annyira, hogy mindenáron meg is akarjam tenni) egyszer kipróbálnám, milyen egy lánnyal csókolozni (itt sem smárolásra gondolok, hanem csak egy rövid csók), kicsit pettingelni de ennyi. Bár lehet akkor sem tenném meg, ha lehetőségem lenne rá, mert meggondolnám magam, ezt is el tudom képzelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!