Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti mennyi ideje fantazialtok mas fiukrol? Van aki mar évek óta nagyon szeretne kiprobalni de meg nem jött össze semmi?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 16:51
1/12 anonim válasza:
Kb. tíz éve, azóta sincs merszem lépni...marad a fantáziálás.
2/12 anonim válasza:
Pár éve fantáziálok csak, de nem mindig és ezért se léptem még.
3/12 A kérdező kommentje:
en is szeretnem mar kiprobalni egy ideje de meg nem jött össze senkivel
2022. ápr. 16. 16:56
4/12 anonim válasza:
Én az első fiús élményem,17 éves korom óta... 30 éve.
Ritkán teljesedik be a vágyam sajnos.
6/12 anonim válasza:
25 vagyok, egy ideje vágyom már arra hogy szophassak egy szép farkat, sajnos eddig nem jött össze
8/12 anonim válasza:
Latom tobben nem talalnak partnert... Sajat korosztalyomba keresek 1 szex havert... Kulturalt igenyes es minosegi nem 1 alkalmas terveim vannak. Hasonlo elkepzelese lenne valakinek aki idot szanna erre komolyan is gondolja irjon batran. Nagyon sok mindent ki szeretnek probalni...
9/12 anonim válasza:
Én 14 éves koromtól fantáziálok fiúkról is. Össze jött azóta, csak nem egészen olyan fiúval mint amilyet igazán szeretnék. A nagyon duci, óriási fenekű, vastag combú fiúk jönnek be.
10/12 anonim válasza:
Pár éve. A fantázia meg főleg beindul ha látok valakit aki helyes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!