Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, inkább 2 fiú és 1lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, inkább 2 fiú és 1lány vagy 2lány 1 fiú felállás tetszene nektek jobban?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 21:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem félek.Nincs meleg énem..Dugtam pasival nőt hármasban.Semmit nem ereztem a pasi iránt,még lázba sem hozott..Csak a nőt kényeztettük..Tudom hogy szeretitek az LMBTq propagandát ide is berakni de azért még vannak egészséges emberek.
2022. ápr. 18. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:
96%

Heterok is szoktak hármasozni. Van olyan felállás hogy két lány kényeztet egy pasit, vagy két pasi egy lányt. Ha egymáshoz nem érnek miért ne lehetnének heterok? Van akinek ez nem fér bele, van akinek igen. És ezt biszex lányként gondolom így.

Utolsó! Teljesen egészséges vagyok, csak úgy lettem bekötve hogy mindkét nem vonz. Sajnálom. Ha vagy annyira nyitott hogy hármasozz, akkor azt is megérthetnéd hogy vannak a saját nemükhöz (is) vonzódó emberek.

2022. ápr. 18. 14:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22.

Látod? Nem mindegy kinek az oldalán állsz, a végén az szúr hátba akitől nem várnád…

2022. ápr. 18. 18:12
 24/24 anonim ***** válasza:
96%
Egyetértek vele valamiben, de nem állok az ő pártján.
2022. ápr. 18. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!