Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mást is érdekesnek találja az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is érdekesnek találja az önszopást?

Figyelt kérdés
Régen hajlékony voltam, és elég sokat be tudtam kapni. Szerintetek ha tornázok eleget (joga) akkor újra képes leszek rá? Ki az, akit ez a téma még érdekel?

2022. ápr. 11. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen érdekel. Napi szinten tonázok és jógázok. Így a makkom, meg még kb 5 centit be tudok kapni. Mondjuk ki a tutit, letudom magam szopni, és rendszeresen szoktam is. A legjobb ha közösen a feleségemmel csináljuk. Imádjuk!
2022. ápr. 24. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nap végén próbáljátok, én akkor sokkal hajlékonyabb vagyok és akár a makkom is betudom kapni gyertyában vagy ha nagyon rácuppanok tovább is, de azzal már fáj a nyakam :D
2022. ápr. 27. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen élmény, h a sajátod van a szádban és milyen az íze? Élvezésig szopjátok?
2022. ápr. 28. 17:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Személyes tanácsom az, hogy űres gyomorral probaljatok meg meg próbálni, ugy sokkal könnyebb lesz, plusz kicsit nyujtsatok előtte egy 10 percet. Én igy a makkomat es a farkambol egy 5 centit be tudok kapni.
2022. ápr. 28. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
6-s Egyetértek veled.:)
2022. máj. 22. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen! :)

Én imádom, rendszeresen így masztizok, ez a legjobb. Mindig élvezésig szopom magam. :)

2022. máj. 26. 21:04
 17/17 Chivas Regal ***** válasza:
100%
Régen én is szoptam magam,de sajnos nem lőttem akkor a számba. Manapság már esélytelen az egész ,pedig nagyon élveztem.Az önszopás szerintem csak a vékony tini fiuk kiváltsága.
2023. dec. 28. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!