Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt honnan érzi meg egy lány? 21/F
Figyelt kérdés
Enyhébb biszex hajlamom van, ezt nem tagadom magam előtt, viszont mivel csak szexuálisan van jelen a hajlam, másnak nem igazán hirdetem, társkeresőn is csak csajokkal szoktam ismerkedni.
És egyszer az egyik lány megtippelte, hogy én tuti biszex vagyok, mert érzi. és kérdeztem hogy ezt miből gondolja, azt mondta egy kicsit “cukibb” az írásom meg a tekintetem mint egy full hetero srácé.
Alapvetően én nem szoktam azonosulni az ilyen trendekkel, nem áll hozzám közel az ilyen LMBTQs kúltúra sem, persze nincs bajom vele, de nem az én világomnak érzem egyáltalán. Ezt viszont mégis észrevette rajtam a lány.
Ez hogyan lehetséges? Lányok, van hogy így felismeritek ha egy fiú biszex?
2022. ápr. 8. 17:48
1/2 anonim válasza:
Én is felismertem az egyik páromon. Pedig a szexben férfias volt, és ő sem kürtölte világgá. De másoknál is ráéreztem már, ezt nem lehet megmagyarázni, egyszerűen látom.
2/2 anonim válasza:
Lányok, nők, ha megérzitek ezt egy pasin, akkor ez off vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!