Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hívtál már hevert, barátot,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívtál már hevert, barátot, kollégát uszodába, olyan helyre ahol közös meztelenség van, azért, hogy pucéran lásd?

Figyelt kérdés
pucér, meztelen

2022. ápr. 6. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Szaunázni hívtam...
2022. ápr. 10. 18:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem volt, hogy csak azért hívjam el, de látni láttam már pár haveromét, meg edzésről gyerekekét, még mielőtt bárki félreérti, edző vagyok 4 éve.

23 éves srác vagyok.

2022. ápr. 10. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársakat többször is, kifejezetten ebből a célból. Azt a pár fiút hívtam el a régi, illetve a mostani osztályomból, akik nagyon tetszettek, és szerettem volna meztelenül is megnézni őket. Nem jöttek rá, hogy erre megy ki a közös kabinos öltözés-vetkőzés és a kettesben zuhanyzás. Aztán én voltam a legjobban meglepve mikor az egyik osztálytársam (akiről nem hittem volna hogy őt is izgatják a fiúk, azt meg végképp nem gondoltam, hogy bejövök neki) már a suliban észrevette rajtam hogy érdeklődöm iránta. Nagy lelkesedéssel fogadta a fürdőmeghívást, aminek a jelentőségét nem fogtam fel. Annál nagyobb döbbenet volt mikor bepróbálkozott, amit meg én fogadtam lelkesen. Szó szerint jól sült el a dolog.
2022. ápr. 12. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt rá példa, és hasonlóan kellemes meglepetésben is volt részem, mint az előző válaszolónak.
2022. ápr. 12. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem pont fordítva volt. Bár többször játszottam a gondolattal, milyen volna elhívni a nekem tetsző fiúkat fürdőbe, hogy megnézhessem őket meztelenül, de nem volt bátorságom megkockáztatni. Mígnem egy haverom, akit amúgy régóta szerettem volna megnézni meztelenül, épp engem hívott el egy fürdőbe, mint utóbb kiderült, pont ilyen célból. Hát mit mondjak? Mikor meztelenek lettünk a kabinban, faltuk egymást a tekintetünkkel és pillanatok alatt merevedésünk lett. Azt mondta, szép vagyok meztelenül. Én meg elárultam, ő is régóta tetszik nekem. A folytatást el lehet képzelni. Ha azok a kabinok mesélni tudnának...
2022. ápr. 13. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!