Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lennek?
A legjobb haverom nalam volt es miközben hülyültünk az agyon felizgult teljesen, elkezdte hozzam dörzsölni a farkat, direkt a fenekemhez.
azt mondta hogy mar nagyon kanos mert reg verte ki, en meg hagytam neki hogy a fenekemhez dörzsölje magat.
Elöször nem akartam, de mikor ereztem hogy mar elelvez az a resze nem volt rossz.Valahogy nekem is izgato volt hogy ennyire elvezi.
Biszexualis lennek?
Magadnak kell feltenni a kérdést, hogy ezen a pillanaton kivül éreztél e valaha vonzalmat, izgalmat vele kapcsolatban? Vagy más fiú kapcsán csak kicsit is. Vagy direkt hagytad e, hogy a szituáció megvalósuljon, mármint a hülyülés, egy ágyba kerülés, vagy hogy legyen lehetősége a fenekedhez nyomkodni. Ha igen,akkor valószínűleg igen, bi vagy, vagy olyasmi...
Amúgy a legtöbb bi srácnál a felismerés ilyen apró dolgokkal indul, meg "ez felizgatott, pedig ezidáig csak lányok" mondatokkal, nem egyszerre jön minden. És a játékból kialakuló "történés" egy haverral is gyakori kezdet, de ennek oka van, hogy miért sodrodnak addig. (nekem is így volt az első) De persze lehetnek kivételek /véletlenek is!
azelött nem ereztem soha ilyet , de akkor a szitu izgalmas volt.
föleg ahogy mar ereztem hogy elelvez.
egy ideig ellenkezdtem, nem akartam hogy ram masszon, aztan tudtam hogy jo neki es igy inkabb hagytam hogy elvezze.
Tetszett neked, hogy a fenekedre élvezett? Adnál a barátodnak lehetőséget az ismétlésre? Esetleg egy másik srácnak is? Örülnél, vagy legalábbis nem tiltakoznál, ha a barátod, vagy más valaki a farkaddal foglalkozna?
Ezek olyan kérdések, amelyekre neked kell megadnod a választ. Ha csak egyre is igent mondasz, akkor minimum a biszex hajlam benned van.
Igen a 7. nagyon jól kérdezte !
Ha neked is felállt, vagy esetleg erre el is élveztél, akkor biszex vagy, valamennyire. Ha csak a haver kedvéért hagytad, akkor csak jószívű.
Majd következőleg segíts neki kicsit kézzel, de a nadrágon keresztül !
Biztos tetszeni fog neki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!