Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok,randiznátok jobboldali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,randiznátok jobboldali lánnyal is?

Figyelt kérdés
Vagy kizáró ok?28L
2022. ápr. 3. 00:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Én megnéznék egy randit egy jobb oldali, meg egy cigány lány közt:)
2022. ápr. 3. 01:05
 2/23 A kérdező kommentje:
Miért?
2022. ápr. 3. 01:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobboldali lány tuti randizna szintén jobboldali lánnyal
2022. ápr. 3. 01:15
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
Nálam nem számít a politikai nézet. Nem ezek a fontos értékek.
2022. ápr. 3. 01:18
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kicsit jobber az nem zavar. Ha szélsőjobboldali, akkor meg elvileg nem is randizna lánnyal :D
2022. ápr. 3. 01:55
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
A jobboldali lét kb a konzervatív, hát szerintem csak baloldali jöhet szóba viszont ott sok vitád lesz OV ról.
2022. ápr. 3. 04:55
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem kezdi el behozni a politikát az ágyba addig nincs gond. Döntse el hogy mi fontos neki az életben.
2022. ápr. 3. 05:08
 8/23 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ lenyeli vagy kiköpi.
2022. ápr. 3. 10:17
 9/23 A kérdező kommentje:
Utolsó,nézd már meg a kategoriát...
2022. ápr. 3. 13:10
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan semmilyen oldalinak nem tartom magam, de nem, valószínűleg nem járnék. Pontosan azért amiért szuper szélsőséges sötétzöld militáns-ateista/nyersvegán SJW lánnyal sem.

Egyszerűen, túl nagy lenne a különbség az életmódunk és a világaink között ahhoz, hogy igazán megértsük egymást.

Valószínűleg nem csak a politikában nem értenénk egyet hanem az élet sok más terén sem.

Pl.

Én ahogy megvan a diploma, költözök külföldre, nem nagyon szeretem a magyar konyhát, és a helyi kultúra/nyelv sem áll közel a szívemhez. Tök jó ha másnak ez fontos, engem viszont egyszerűen kicsit sem érint meg. Valószínűleg nem értenénk egyet a család fontosságáról, abortuszról, a közösség és az egyén ideális viszonyáról, a vallásról, az ünnepekről, és még sok sok más dologról.

Legfeljebb azt tudom elképzelni közös pontnak, hogy együtt fikáznánk időnként az USAt, de még azt is más-más szemszögből és okokból.

Úgyhogy ja, egyszerűen nem lenne egy ilyen kapcsolatnak értelme.

25.L

2022. ápr. 3. 13:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!