Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hogy van?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és régóta realizáltam, hogy mindkét nemet szeretem.
De azt is észrevettem, hogyha lányokról van szó akkor inkább a fiusabb, tomboy típus tetszik mint pl Zendaya mikor fiusan öltözik fel, a tipikus lányos csajok pedig nem (lehet azért mert én az vagyok) ennek van jelentősége vagy nincs?
2022. márc. 26. 09:26
1/6 A kérdező kommentje:
Lányos csaj alatt pl Ariana Grandera gondolok
2022. márc. 26. 09:26
2/6 anonim válasza:
És ez zavar téged? Legyél azzal akit szeretsz és kész! :)
3/6 anonim válasza:
Ez úgy van, hogy kinek mi jön be jobban.
Azt meg csak te tudhatod... :,D
4/6 A kérdező kommentje:
Nem zavar egyáltalán csak azt hittem van valami jelentősége ennek, elfelejtettem írni, hogy pasikban még inkább a femininebb típus jön be
2022. márc. 26. 09:31
5/6 anonim válasza:
Nincs jelentősége, ilyen az ízlésed :D én pl valamikor lányosabb, valamikor fiúsabb vagyok (leginkább úgy van, hogy fiúsabb ruhákban járok, de hosszú a hajam és sminkelek), és nekem a fiús lányok is tetszenek (és az ftm transzok is), és a nagyon lányos lányok is :D
6/6 anonim válasza:
Nekem meg kizárólag az annyira nőies lányok jönnek be mint en magam is vagyok, az extra nőies kategória…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!