Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felfoghatatlan hogy csak akkor izgat sráccal ha alázatos?
Figyelt kérdés
Egy sráccal szexeltem úgy, hogy alázhattam. Ez nekem bejön. Azonban most erőlteti, hogy normálisan legyek vele. Miért elképzelhetetlen hogy nekem az úgy nem érdekes?2022. márc. 21. 08:23
1/8 anonim válasza:
Felfogja ő, csak nem szereti. Keress olyat, akinek bejön az alázás.
2/8 A kérdező kommentje:
Na de hol?
2022. márc. 21. 09:20
4/8 A kérdező kommentje:
A kérdés szempontjából ez miért számít?
2022. márc. 21. 09:30
5/8 anonim válasza:
Mert engem izgat,ha aláznak,de nem mindegy,hogy hogyan. Viszont,ha nem,hát nem...
6/8 anonim válasza:
Azért elképzelhetetlen, mert ez nem mindennapi dolog, nyilvánvalóan. És gondolom szimpatikus vagy neki, ezért szeretne veled normálisan is szexelni.
7/8 A kérdező kommentje:
Engem csak az izgat ha a másik kedvemre szop, dughatom, pofozhatom, masszíroz vagy amit csak akarok. És mivel ő a szolgám megteszi és megköszöni.
2022. márc. 21. 11:04
8/8 anonim válasza:
Nekem alázatos a partnerem, kisfiús a teste, feneke, vékony és mint ha épphogy egy kicsit nyunyos lenne!
De az nem izgatna ha azt szeretné h verjem meg vagy ilyenek!
Opyan kos szopga szerü!
Azt szereti ha elfenekelem finoman, kikötve csikizem, meg cumkontrolozom.
Meg szereti ha parancsolok neki ő meg szót fogad!
Pl. Menj fürödni, mosogass, takaríts, menj a közertbe stb.
Néha makacs, de megtöröm!😂
Ő 19 én 35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!