Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mikor fog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabdiaz13 kérdése:

Szerintetek mikor fog a társadalom eljutni arra a szintre, hogy ne kezeljék furcsaságként ha valaki nem heteroszexuális?

Figyelt kérdés
33éves biszex pasi vagyok, a környezetemben senki sem tud a szexuális orientációmról, mert tudom, hogy negativan reagálnának rá.
2022. márc. 20. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hát nekem ez már most se furcsa. Pont leszarom hogy ki kivel és hogyan szexel.
2022. márc. 20. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Nekem sem tudják,mi a helyzet.

Viszont volt férfibarátom, egy szintén bi férfi, több évig.Annyiban vállaltuk fel,hogy néha kirándultunk,stb, kettesben.De minden más a négy fal között történt.

És ha lenne ismét barátom,így lenne megint, valószínű.

2022. márc. 20. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Amikor eljutunk arra a szintre, hogy mindenki a saját maga bajával foglalkozzon, és ne más magánéletében turkáljon.
2022. márc. 20. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Azt kellene felfogni, hogy nem sok meleg van, talán a társadalom 1-2%, de abból is csak a fele vállalja.

Innentől kezdve ez mindig furcsa lesz, hiába szerepeltek állandóan.

2022. márc. 20. 20:24
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

4. vagyok.

Látod kérdező? Máris 0%-ra toltak a homopropagandisták.

2022. márc. 20. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

szerintem senkit nem érdekli akkor válik idegesítővé amikor túl tolják és minden arról szól, hogy meleg az illető amikor minden mondatba tudódra adja,

hogy meleg na akkor viszont nagyon idegesítő

2022. márc. 21. 00:05
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Melyik? A Magyar? :)
2022. márc. 21. 01:28
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Rég eljutott volna már,ha bizonyos csoportok és emberek nem erőltetnék annyira. Nem kellene ezt mások arcába nyomni és akkor nem téma,senkit sem érdekelne,de így...
2022. márc. 21. 08:22
 9/9 anonim ***** válasza:
15%

Áááááá!!!

Látod kérdező? 4. voltam, és töröltettek. Pedig semmi szabálytalan nem volt benne!

Na én ezért rühellem a melegeket, mert álszentek. Játsszák az elnyomott kirekesztett kisebbséget, miközben nem is lehet velük kommunikálni, csak nyomják a baromságaikat.

2022. márc. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!