Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor fog a társadalom eljutni arra a szintre, hogy ne kezeljék furcsaságként ha valaki nem heteroszexuális?
Nekem sem tudják,mi a helyzet.
Viszont volt férfibarátom, egy szintén bi férfi, több évig.Annyiban vállaltuk fel,hogy néha kirándultunk,stb, kettesben.De minden más a négy fal között történt.
És ha lenne ismét barátom,így lenne megint, valószínű.
Azt kellene felfogni, hogy nem sok meleg van, talán a társadalom 1-2%, de abból is csak a fele vállalja.
Innentől kezdve ez mindig furcsa lesz, hiába szerepeltek állandóan.
4. vagyok.
Látod kérdező? Máris 0%-ra toltak a homopropagandisták.
szerintem senkit nem érdekli akkor válik idegesítővé amikor túl tolják és minden arról szól, hogy meleg az illető amikor minden mondatba tudódra adja,
hogy meleg na akkor viszont nagyon idegesítő
Áááááá!!!
Látod kérdező? 4. voltam, és töröltettek. Pedig semmi szabálytalan nem volt benne!
Na én ezért rühellem a melegeket, mert álszentek. Játsszák az elnyomott kirekesztett kisebbséget, miközben nem is lehet velük kommunikálni, csak nyomják a baromságaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!