Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért 10 év után kerül újra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért 10 év után kerül újra elő a bi téma?

Figyelt kérdés

Még tiniként a szallagavatón részegen egy osztálytársam leszopott a művház klotyójában. Ezt sose hoztuk szóba utána. Március elején volt osztálytalálkozónk ahol a fél osztály volt kb ott, de ez a csávó is. Kiderült egy irányba megyünk így felajánlotta elvisz kocsival. Azonban a ház előtt még nosztalgiáztunk a kocsiba és jókat nevettünk a múltok. Majd szóba hozta ezt az estét. Ahogy dumáltunk róla felállt. Észre is vette mert hát látszott mikor átrendeztem hogy ne legyen kényelmetlen a farmerben. Fura de tök természetesen beszélgettünk a dologról. Majd egyszer csak elkezdte simogatni a farkam amit hagytam. Kérdezte akarom-e újra. Én erre nem válaszoltam, de nem is kellett. Elkezdett benyúlni a nadrágomba. A végén kintebb mentünk kocsival és leszopott. Ezúttal nem voltam részeg.

Se előtte, se utána nem izgatott semmi sráccal. Most viszont azon agyalok, hogy lehet mással is kipróbálom mert élveztem plusz amúgy is szingli vagyok éppen.

2022. márc. 20. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
talán mert addig nem találkoztatok? nyugi ő már sokat gyakorolt
2022. márc. 20. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz. Itt kapod majd a priviket. Ki tudod mással próbálni. Ha bejön hát bejön. Ne nyomd el. Egyszer vagy fiatal.
2022. márc. 20. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez volt nállunk is hasonló.

Csak nekünk 12 év után történt meg.

2022. márc. 20. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos vége lett az akkori haverommal, akivel 8 éven keresztül dugtuk egymást. Pedig sokszor találkozunk. Dolgoztunk is együtt sokáig. De nem jön szóba. Én meg nem merem felhozni. Neki már évek óta barátnője van.
2022. márc. 20. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
🥱🥱
2022. márc. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!