Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért gáz ha egy lány segít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz ha egy lány segít a párjának pasit találni? Miért kell egyből hazugnak tartani?

Figyelt kérdés
Én olyan melót végzek ami alatt sokat tudok gépezni mert csak néha kell dolgozni amikor 1-1 gépet feltöltünk anyaggal. A lényeg, hogy a párom bevallotta, hogy bi vágyai is vannak. Ezt én elfogadom és ezért gondoltam segítek találni srácot neki. De amint leírom, hogy nem magamnak és nem hármasra keresek pasit mindenki vádaskodik, hogy tuti pasi vagyok. Nem értem miért, mikor kb az első mondatom ez. Ha biszex miért nem mindegy neki, hogy én küldök képet a pasim testéről vagy farkáról vagy a pasim? A vége úgy is ugyanaz. Csak neki nincs ideje, nekem van. Adjam ki magam egyből a pasimnak? Az átverés lenne... Egy sráccal 2 hetet leveleztem. Telefonon beszéltünk. Sok sok képet is adott. Mégis átvert a pasim mert nem volt ott a talin...
2022. márc. 20. 08:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg egyből jelzed nem gáz, de amúgy olyan mint mikor tinik szórakoznak vagy ilyesmi és ezért. Meg eleve fura szitu. Én is meglepődnék.
2022. márc. 20. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a szolgámnak keresek domináns férfit. Szopásra akarom nevelni. Rám is azt hitték hogy férfi vagyok. A találkozón én is ott lennék, szóval nem értem miért hiszik ezt.
2022. márc. 20. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!