Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit reagálsz ha ronda a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz ha ronda a partnered nemiszerve?

Figyelt kérdés
Mi számít rondának nálad? Nekem pl a múltkor egy nagyon vörös makkú sráccal volt tali. Mutattam a sajátom de nem értette miért gáz az övé. Kiakadt. Pedig normálisan mondtam...
2022. márc. 17. 08:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az ha elmondod mi a baj nem sértés. Csak max nem esik jól de legalább egyenes. Normálisan kell persze. De mit is vártam… Akin osztanak gondolom pont az a tipus aki tilt vagy nem reagál ha vmi nem ok. Az egyenes beszéd helyett…
2022. márc. 17. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ez esetben is ez az egész arról szól, hogy teljesen mindegy, hogy mi miatt ha valaki úgy dönt, hogy mégsem lát hozzá egy neki nem tetsző faroknak, minden joga megvan hozzá. A szexnek mindig is a kölcsönös vágyról és beleegyezésről kell szólnia (ellenkező esetben ugye akár szexuális erőszakról is beszélhetünk). Ha nem megy, illik elfogadni és tiszteletben tartani a másik félnek - na bumm, majd akkor másvalakivel és máskor. Követelőzni és besértődni nem felnőttes dolog még akkor sem, ha már nagyon belelovallta magát - gondoljon csak bele, hogy ővele mi lenne, ha esetleg valamikor máskor neki nem tetsző fordulatot akarnának venni a dolgok. Lefogadom, akkor meg kész lenne a tragédia...
2022. márc. 17. 20:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezért is alapvető elvárás nálam a képcsere testről és farokról. Nagyon sok csúnya farkú srác van, és nagyon sok ápolatlan, bőrbetegséges.
2022. márc. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!