Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen nővel kapcsolatban lenni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nővel kapcsolatban lenni ?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen érzést tud nyújtani amikor egy lánnyal vagy kapcsolatban? Illetve mivel másabb mint egy sráccal? Ti melyik nemmel érzitek jobban magatokat?

2022. márc. 12. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként vagy nőként?
2022. márc. 12. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom nőként. Mindkettőhöz volt szerencsém így tudok válaszolni. Férfiakkal sokkal könnyebb. Egyszerűbb lények, nincsen PMS stb. Lányokkal nekem inkább olyan mint egy erős barátság szexszel
2022. márc. 12. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a nőkkel, de férfi vagyok
2022. márc. 12. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bi férfi vagyok, a női oldalam pasival élem meg, annak ellenére, hogy se szubmisszív nem vagyok, se passzív kifejezetten, hanem uni.

Nővel meg a férfias oldalam inkább, bár nem kizárólag, tehát tudok gyengéd is lenni nővel és odaadó, sőt...

2022. márc. 15. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt pasim, fütyis csajom ,és barátnőm is. És azt mondom összeségében nővel jobb. Persze ehez kell egy olyan nő mint a baratnőm,egy igazán beválalos mondhatni tökös csaj...nem úgy.

Leginkább azért mert amikor sráccal vagyok akkor én vagyok a lányosabb,de mivel nem vagyok meleg ez elég hát mondjuk mesterkélt.

A transzival is ez helyzet csak forditva,nem tud igazán nőies lenni.

Nem tudja azt a finom nőiesseget adni amire vágyok egy nővel.

Nőnél ilyen nincs. Nem is akarom igazán a nőies oldalam mutatni,ha mégis akkor tud benne partner lenni. Amugy meg mindig igazi nő.

2022. márc. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!