Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihatott-e a felnőttkorodra gyerekkori szexuális játék azonos neművel?
Pl. ha gyerekkorodban veled azonos nemű gyerekkel játszottál olyat, hogy egymásnak megmutattátok vagy megérintettétek, ill. doktoros vagy egyéb játék.
Van-e kihatással a nemi orientációdra ez, pl. visszavezeted-e oda, hogy most meleg vagy, biszex vagy leszbi?
Biszex férfi vagyok. Nem részletezném, de esetemben kihatott, bár úgy gondolom, nem mindenkire hat ki a saját egykori élménye döntő jelleggel (van, akinél csak enyhén, gondolom én). Kisfiú voltam, amikor egy férfi megerőszakolt, konkrét behatolással. Huszas éveimben jöttem rá, hogy biszex vagyok, de szerintem ebben a lelkem univerzális mivolta is belejátszik, nem csak az egykori nemi erőszak.
Amióta eszemet tudom, lányos és fiús lelki vonásaim is vannak, de csak huszonévesen jöttem rá, hogy ezen kettős nemi identitásomat jobban megélem, ha irányultságom is kettős, azaz ha biszexként élem meg nemi vágyaimat. Viszont a 40es éveimig vártam ennek kiélésével.
Tehát nekem a férfitest nem igazán vonzó, csak a farok, de az is csak akkor, ha a női lelki oldalamra rezonál egy férfi lelke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!