Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy mindenkiben van egy kis biszexualitás?
Szemtanuja voltam egy bulinak, melynek resztvevoi tipikus meno bulis lanyok es fiuk.
Nagy reszuk bizonyos drog hatasa alatt alltak (MDMA) es nemcsak a lanyok, de meg az elvileg teljesen hetero fiuk is csinaltak egymassal megkerdojelezheto dolgokat. Nyilvan nem valtozott a szexualitasuk a szertol, csak szabadabbnak ereztek magukat a sok boldogsagtol ami ide vezetett. Ebbol adodoan en arra kovetkeztetek hogy a szexualitas egy spektrum. Mit gondoltok?
Az hogy hülyeség.
Nem tagadom én is voltam tudatmódosító szerek hatása alatt és akkor sem támadt homoszexuális gondolatom, sőt inkább dominánsá tette a "homofob" gondolataimat.
A legtöbb tudatmódosító nem hangulat javító, hanem hangulat fokozó hatású.
Tehát aki ilyennel él az tudja hogy a valós identitásuk adott helyzetben kiéleződhet. Erősebbé, okosabbá, romantikusabbá, b*zibbá, kötekedőbbé válhat tőle az ember. Attól függően hogy mire van hajlama.
De akinek valamire alapból nincs hajlama abból nem fog semmi ilyen kiderülni
Akkor én vagyok a kivétel. Még a két férfi egy nő felállásban se lennék benne.
45F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!