Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Igaz hogy mindenkiben van egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy mindenkiben van egy kis biszexualitás?

Figyelt kérdés

Szemtanuja voltam egy bulinak, melynek resztvevoi tipikus meno bulis lanyok es fiuk.

Nagy reszuk bizonyos drog hatasa alatt alltak (MDMA) es nemcsak a lanyok, de meg az elvileg teljesen hetero fiuk is csinaltak egymassal megkerdojelezheto dolgokat. Nyilvan nem valtozott a szexualitasuk a szertol, csak szabadabbnak ereztek magukat a sok boldogsagtol ami ide vezetett. Ebbol adodoan en arra kovetkeztetek hogy a szexualitas egy spektrum. Mit gondoltok?

2022. márc. 4. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, még mindig nem. Elég butaság bármilyen következtetést levonnod bedrogozott emberekről, akik sokszor azt se tudják, hogy mit csinálnak.
2022. márc. 4. 14:31
 2/14 StevenUp ***** válasza:
83%

Az hogy hülyeség.

Nem tagadom én is voltam tudatmódosító szerek hatása alatt és akkor sem támadt homoszexuális gondolatom, sőt inkább dominánsá tette a "homofob" gondolataimat.

A legtöbb tudatmódosító nem hangulat javító, hanem hangulat fokozó hatású.

Tehát aki ilyennel él az tudja hogy a valós identitásuk adott helyzetben kiéleződhet. Erősebbé, okosabbá, romantikusabbá, b*zibbá, kötekedőbbé válhat tőle az ember. Attól függően hogy mire van hajlama.

De akinek valamire alapból nincs hajlama abból nem fog semmi ilyen kiderülni

2022. márc. 4. 14:33
 3/14 A kérdező kommentje:
#1 ez eleg primitiv megnyilvanulas volt. mibol vonjak le kovetkeztetest ha nem ebbol? a jozan, eles gondolkodasu, intelligens mindennapi viselkedesukbol amit ugy prezentalnak ahogyan kedvuk tartja? ezek a szerek felhozzak azt ami melyen rejtozik, barmi is legyen az
2022. márc. 4. 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
A kielégülésre, orgazmus átélésére való törekvés van benne mindenkiben. Ebben a tekintetben (szinte) mindegy, hogy ki (vagy mi) a partner.
2022. márc. 4. 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem, vannak full heterók. Bár egyes brit tudósok szerint mindenki egy skálán bemérhetően x%-ban heteró és y%-ban meleg/leszbikus. Én nem osztom ezt az elméletet.
2022. márc. 4. 15:10
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Egy francokat! Ne reménykedj!
2022. márc. 4. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2022. márc. 4. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
39%
Olvastam szexuálpszichológus írását, hogy eredendően mindenki biszexuális,és az a legnormálisabb szexuális irányultság...
2022. márc. 4. 15:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Sok emberrel találkoztam már eddigi életem során, a heteró barátom szer hatására is heteró maradt és a többiek se tettek semmit. Ez nem ettől függ.
2022. márc. 4. 15:48
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Akkor én vagyok a kivétel. Még a két férfi egy nő felállásban se lennék benne.

45F

2022. márc. 4. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!